Цангови фитинги за хранителна среда Серия F-NSF

Богато разнообразие от цангови фитинги за хранителна среда Серия F-NSF - могат да се преизползват и са подходящи за високотемпературни приложения.

Цангови фитинги за хранителна среда Серия F-NSF са изработени от материали, подходящи за употреба в хранителната индустрия. Те също така могат да бъдат използвани с гореща или студена чешмяна вода. Всички месингови компоненти претърпяват процес на почистване на олово, който представлява премахване на оловото от повърхностния слой на фитинга.

Уплътненията са изработени от специален FDA-одобрен Viton®. Тези фитинги не съдържат технополимери, така се избягват и проблеми със съвместимостта с препарати и други химически агенти. Изборът на материали позволява използването на фитингите при температури до 150°C, което ги прави подходящи с други високотемпературни приложения, в допълнение към хранителната индустрия.

От какви материали са изработени цангови фитинги за хранителна среда Серия F-NSF

Серията фитинги F-NSF са изработени от месинг с ниско съдържание на олово (≤ 0.1%), който преминава допълнителен процес на обработка на повърхността в съответствие с US стандартите, и е сертифицирана по NSF169 стандарти. Стандартна гама от фитинги е налична, но други дизайни могат да бъдат разработени по заявка

От какви компоненти са изработени цангови фитинги за хранителна среда Серия F-NSF

Фитингите от серията са изработени от изключително устойчиви и здрави компоненти, които позволяват многократното им преизползване и употреба в хранителна среда:

  • Тяло: месинг с ниско съдържание на олово (≤0.1%);
  • Хващач: месинг (не е в контакт с флуида);
  • Уплътнение: FDA-одобрен Viton®;
  • Уплътнение на порта: FDA-одобрен Viton®.

Защо да изберете цангови фитинги за хранителна среда Серия F-NSF

Предлаганите от нас фитинги за хранителната индустрия са здрави, устойчиви, изключително безопасни за употреба в стерилни среди. Компонентите им търпят допълнителна обработка, което допринася за безпроблемната им употреба в хранително-вкусовата промишленост. Те са изработени от материали, осигуряващи не само безопасност, но и дълъг експлоатационен живот.