Регулатори на скорост

Голямо разнообразие от висококачествени регулатори на скорост, за регулиране скоростта на подаване в пробивни и режещи машини; включително двойно-действащи регулатори.

Разгледайте нашето многообразие от качествени и устойчиви регулатори на скорост, които служат за регулиране скоростта на подаване в пробивни и режещи машини. В зависимост от модела, хидравличната спирачка може да бъде настроена за скорост на подаване от 12 – 40 m/min или 0.015 – 15 m/min. WV-M 1.25 регулаторът на скорост е разработен за усилия до 10000 N. Всички компоненти в раздела са изработени от устойчиви материали за максимална здравина, като са снабдени и със специални покрития и уплътнения, за да издържат на големи натоварвания. Двойно-действащите регулатори, конкретно, се характеризират с прецизно регулиране в посока Push- и Pull, имат голям температурен обхват и осигуряват непрекъснато регулиране на скоростта по време на целия ход.

Какви видове регулатори на скорост ще откриете в раздела

Предлагаме богат набор от компоненти, включително  двойно-действащи регулатори на скорост, с дълъг експлоатационен живот и редица други неоспорими качества. Продуктите от раздела са обособени в следните серии:

  • Регулатори на скорост WV-M 0.25 – 1.0;
  • Регулатори на скорост WV-M 1.25;
  • Регулатори на скорост WM-V 10 – 70;
  • Двойно-действащи регулатори на скорост WM-VD 32;
  • Двойно-действащи регулатори на скорост WM-VD 36;
  • Двойно-действащи регулатори на скорост WM-VD 80;
  • Регулатори на скорост WM-VD 50 / 70 / 85 / 110.

Какви са предимствата на нашите компоненти

Регулаторите, които Ка Матик предлага, са изработени от изключително устойчиви материали, които гарантират продължителната им употреба. Повечето модели имат бутален прът, изработен от закалена неръждаема стомана, с твърдо хромирано покритие и здраво тяло, изработено от анодизиран алуминий. Те осигуряват прецизно и продължително регулиране по време на целия ход, и имат широк работен температурен диапазон.