Системи за захващане в чисти помещения и хигиенни зони

Надеждни и ергономични системи за захващане в чисти помещения и хигиенни зони със завишени изисквания по отношение на нивото на чистота.

Нашите хигиенни вакууми системи за захващане са подходящи за употреба във всякакъв тип помещения, където се изискват повишени нива на хигиена, както във фармацевтичната индустрия или други сектори на здравеопазването или дейности по обработка на хранителни продукти. Вакуумните тръбни подемници и кранови системи в тази продуктова група се почистват бързо и лесно, намаляват възможността за замърсявания и не взаимодействат със стоките, които се захващат.

Приложение

  • Системи за захващане, за повдигане и преместване на детайли в чисти помещения и хигиенни зони
  • За приложение в работни процеси в хранително-вкусовата, фармацевтичната, биотехнологичната, медицинската и много други индустрии

Видеа

PalVac Sprint Hygienic тръбен вакуумен подемник: прецизно боравене в чиста среда.

Продукти

Нашите системи за захващане в чисти помещения и хигиенни зони са подходящи за използване във всички области, където се изискват повишени нива на хигиена, като например във фармацевтичната индустрия, други сектори на здравеопазването или работни дейности, свързани за преработка на храни. Вакуумно-тръбните подемници и кранови системи в тази продуктова група се почистват лесно и бързо, което минимизира възможността от натрупване замърсявания. Полираните повърхности от неръждаема стомана с еднаква посока на механизмите означават, че почти не могат да се залепят натрупвания и почистващите препарати се оттичат добре.

Системи за захващане в чисти помещения и хигиенни зони на товари до 50 кг

Решенията за хигиенично захващане се състоят от вакуумни тръбни подемници PalVac Sprint Hygienic и PalVac конзолните кранове от неръждаема стомана. Tri-Clover свързват подемното устройство, контролния панел и хващача. Уплътненията на хващача са изработени от FDA-съвместим силикон, подходящ за директна употреба с хранителни продукти. HEPA филтърът, интегриран в тръбния подемник, предпазва вътрешността на подемника от замърсявания. Индикаторът за диференциално налягане предоставя информация за степента на замърсяване на филтърните елементи, така че да се замени в правилния момент. Електрическа турбина помпа генерира вакуум, който премества товари до 50 кг. Индивидуално съчетаните вакуумни вендузи са подходящи за различни детайли. Дръжката за оператора с дъгообразен захват позволява товарите да бъдат повдигани, сваляни и освобождавани.

Голям радиус на действие на системи за захващане в чисти помещения и хигиенни зони

PalVac конзолните кранове от неръждаема стомана на Schmalz осигуряват необходимия радиус на действие за PalVac тръбния подемник. Също изработени от неръждаема стомана и оптимизирани по отношение на хигиена, те са перфектни за употреба във всички зони, където чистотата е от съществено значение. Секцията на крана с форма на диамант намалява хоризонталните площи и улеснява почистването на крана. Крановете могат да бъдат индивидуално конфигурирани за различни приложения и позволяват висока работна скорост и точност на позициониране. Те подпомагат ергономичното захващане, без умора. Колоната на крана е подходяща за монтиране на пода или тавана, а въртящият се лагер позволява движения на 220 градуса. Служителите могат да регулират реакцията на крана с помощта на регулиращ винт. В зависимост от приложението, PalVac кранът работи с конвенционална или стрела с шарнирно рамо.