Вакуумни захващащи системи

Богата гама вакуумни захващащи системи - вакуумни хващачи с голяма площ, хващачи на слоеве, системи за площно захващане за увеличаване производителността на автоматизираните процеси.

Леки системи за захващане SLG (1)

Конфигуриран, принтиран, доставен.

Системи за захващане с голяма площ FQE (1)

Гъвкав, бърз, ефективен.

Пръстови хващачи (1)

Пръстов хващач за директна употреба с храни, както и за pick & place приложения.

Bin Picker SBPG (1)

Bin Picker SBPG са готови за свързване вакуумни хващачи за автоматизирани bin picking приложения, с дебит на засмукване до 180 l/min.

Матрични хващачи с голяма площ FMG (1)

Ефективен дизайн и работа на матрични хващачи с голяма площ FMG са реалност благодарение на опростената интеграция, ниските изисквания за вакуум и функционалния дизайн. Налична е опция за самозаключване на захванатите детайли в случай на загуба на напрежение на актуатора.

Системи за захващане с голяма площ FXCB/FMCB (3)

Системата за захващане с голяма площ FXCB/FMCB е подходяща за захващане на детайли, независимо от размера и формата им. Системата е снабдена с интегрирано пневматично генериране на вакуум. Изключително ниското тегло и заоблена форма правят този тип хващачи особено подходящи за дейности, включващи колаборация между хора и роботи. Благодарение на иновативният продуктов дизайн, който включва повишена контактна повърхност и намалени сили на удара, хващачът отговаря на изискванията на ISO TS 15066.

Системи за захващане с голяма площ FXP/FMP (3)

Универсални хващачи за захващане на различни детайли

Системи за захващане с голяма площ FM (1)

Системите за захващане с голяма площ FM съвместяват впечатляващо компактни размери и ниско тегло. Те са идеални за употреба в опаковъчни машини, като напр. машини за опаковане на кутии. Хващачите са налични с връзка към външен генератор на вакуум (FM).

Системи за захващане с голяма площ FMHD (1)

Система за захващане с голяма площ FMHD е здрава захващаща система с интегриран резервоар за външно генериране на вакуум.

Системи за захващане с голяма площ FEL (1)

Универсален хващач, специално разработен за захващане и изваждане на детайли от тесни пространства: рафтове и кутии за транспорт.

Вакуумни крайни ефектори VEE (14)

Конфигуриране вместо проектиране

Уплътняваща пяна за системи за захващане с голяма площ (1)

Уплътняваща пяна за системи за захващане с голяма площ е универсален уплътняващ елемент за захващане на различни детайли.

Нашите комплексни вакуумни захващащи системи набират все по-голяма популярност в автоматизираните процеси, тъй като значително увеличават производителността и ергономичността на работните дейности. Съществуват следните разновидности: от хващачи на слоеве и такива с голяма площ, до готови за инсталация вакуумни захващащи системи. При тях оптимизацията на въздушния поток осигурява максимално ефикасно използване на енергията, като същевременно се намаляват оперативните разходи.

Какви материали можете да захващате със захващащите системи

С комплексните решения за захващане боравите ефективно и безпроблемно с работни детайли от различни по вид материали, включително: пластмаса, картон, дърво, ламарина, метал, шперплат. Повечето от тях са перфектни за използване съвместно с индустриални роботи заради ниското си тегло и компактни размери. С хващачите на слоеве можете да обезпечите автоматизираното палетизиране, депалетизиране, изваждане и сортиране на разнообразни, различни по размер стоки, само с един хващач.

Какви вакуумни захващащи системи ще откриете в Ка Матик

Ние предлагаме компоненти с ненадминато качество на немския производител Schmalz. С тях можете да захващате сигурно и безопасно различни работни детайли, независимо от теглото, геометрията, повърхността и материала, от който са изработени. Можете стабилно да повдигате и премествате дори щайги, кашони, междинни слоеве и палети. Вакуумните захващащи системи на Schmalz намират приложение в: преси и абкант центрове, дървообработващи центрове, щампови машини, при водно- и лазерно рязане. Какви разновидности ще откриете на сайта:

  • Хващачи с голяма площ FXP и FMP;
  • Хващачи с голяма площ SBX;
  • Хващачи за слоеве SPZ;
  • Системи за захващане SSP.

Защо да заложите на вакуумна техника от Ка Матик

Като единствен оторизиран дилър на Schmalz за България, Ка Матик гарантира за качеството на предлаганите вакуумни компоненти и комплексни решения. Schmalz предлага проектиране и дизайн на индивидуални приспособления за захващане. По заявка може да бъде конструирана цялостна система за вакуумно захващане, която да отговаря на вашите потребности. След като е създадена, тя ще бъде тествана, за да се осигури лесната ѝ и безпроблемна интеграция във вашите процеси.