Вакуумна подемна техника

Вакуумна подемна техника: вакуумни тръбни подемници, вакуумни подемни устройства, кранови системи и стрелови кранове.

Вакуумна подемна техника е в основата на ергономията и опазването на здравето, които са ключови въпроси за компаниите. Вакуумните подемници и крановите системи от Schmalz помагат да се изпълнят всички процеси, при които стоки и тежки товари трябва да бъдат повдигнати и преместени. Това трябва да се извърши по възможно най-щадящия за здравето начин, предпазващи оператора и правейки го по-ефективен.

Допълнителна информация

 • Вакуумна подемна техника за захващане на голямо разнообразие от детайли
 • Ергономични и надеждни решения за различните индустрии
 • Вакуумни подемнци и кранови системи с ненадминато качество

Видеа

Вакуумен тръбен подемник JumboSprint Ex за повдигане на варели във взривоопасна среда

Вакуумно подемно устройство VacuMaster Basic за Ергономично зареждане на център за лазерно рязане

Модулна кранова портална система KBG с VacuMaster

VacuMaster Wood за захващане на дървесни ламинирани и неламинирани плочи с тегло до 250 кг

Мобилно комисиониране на пакети с тегло до 40 кг. с JumboFlex Picker

Вакуумен тръбен подемник JumboFlex 50: щадящо гърба пренасяне на хартиени чували с тегло до 50 кг

Вакуумна подемна техника Jumbo (8)

Вакуумни тръбни подемници Jumbo за бърза, ергономична, прецизна и интуитивна работа при преместване на тежки и обемни товари, с тегло до 300 кг, с помощта на вакуум.

Вакуумна подемна техника VacuMaster (11)

Вакуумна подемна техника VacuMaster - перфектно решение за пренасяне на листов материал, плоско стъкло, дървени и пластмасови плочи с тегло до 2000 кг.

Електрически въжени балансьори (3)

Електрически въжени балансьори - идеални за подпомагане на работни операции по деликатно и прецизно повдигане. Сензорното разпознаване на ръчната сила на контролната дръжка позволява интуитивния контрол както на контролната дръжка, така и директно на детайла. Товарът се повдига от въже. Електромоторната ролка осигурява опора в придвижването чрез навиване и развиване на въжето.

Кранове и кранови системи (6)

Надеждни и стабилни кранове и кранови системи с голяма работна площ и товароносимост - качествени решения за вашите индустриални нужди.

Системи за захващане в чисти помещения и хигиенни зони (2)

Надеждни и ергономични системи за захващане в чисти помещения и хигиенни зони със завишени изисквания по отношение на нивото на чистота.

Вакуумните подемни устройства на Schmalz, които Ка Матик предлага, са се утвърдили като стандарт за безапелационно качество не само в Европа, но и на световно ниво. Вакуумните подемници, които ще откриете в раздела, са неизменни помощници на служителите в широк спектър от индустрии.  Благодарение на тях работните процеси са по-безопасни и ефективни, а персоналът – по-защитен и мотивиран.

Каква е ролята на вакуумната подемна техника

Вакуумната подемна техника се използва широко в различни индустрии с цел оптимизиране на работните процеси и осигуряване на максимална ергономичност и безопасност на ангажирания персонал. Такъв тип вакуумни подемни съоръжения намират приложение в: логистиката, металообработването, автомобилостроенето и др. С въвеждането на подобрените, автоматизирани решения се оптимизират и процесите по събиране, складиране, преместване и дистрибутиране на стоки и материали. Това, от своя страна, създава огромно конкурентно предимство на фирмите, които се възползват и имплементират в дейността си тези иновативни решения.

Защо Ка Матик препоръчва да инвестирате във вакуумна подемна техника

И в интралогистиката, и в транспортната логистика движението на стоките се извършва с висока скорост и честота. Повдигането на ръка крие огромни рискове за здравето на служителите и подлага на огромен стрес и натоварване мускулно-скелетната система. Вакуумната техника на J.Schmalz GmbH, предлагана от Ка Матик, се отличава със своята функционалност, безопасност и ергономичност. Тя е неотменна част от работните процеси в индустриалната автоматизация и връзката между инвестицията и ергономичните условия на работа. С нейна помощ злополуките, породени от вдигане и преместване на тежки товари, са избегнати, а броят им – драстично намален. С вакуумната техника процесът на производство се организира по-добре и се намалява времето за обработка. Това, от своя страна, спомага за увеличаване на мотивацията и производителността на персонала.

Какви видове вакуумна подемна техника ще откриете при нас

Ние, от Ка Матик, ви предлагаме компоненти с премиум качество, произведени от немския производител J.Schmalz GmbH – доказан лидер в сферата. Компонентите ни от раздел подемна техника са изключително интуитивни и лесни за използване. Портфолиото ни включва вакуумни тръбни подемници за динамичен трансфер с висока цикличност, както и вакуумни подемни устройства за повдигане на изключително тежки товари.

Всяко едно от съоръженията може да бъде лесно интегрирано в различни по вид инфраструктури. При нас ще откриете вакуумна техника с различна товароподемност, напр. Вакуумна подемна техника Jumbo – до 300 кг. и Вакуумна подемна техника VacuMaster – до 2000 кг., както и кранове и кранови системи. Най-общо подемните устройства могат да се обособят в следните групи:

С какви видове материали можете да боравите

С помощта на нашите иновативни устройства могат да се захващат различни по вид, форма, тегло и размери детайли, с разнообразна повърхност (гладка, релефна, пореста, с неравности и вдлъбнатини, с гънки). С нашата подемна техника повдигате и премествате различни по вид товари/материали като:

 • Кашони и картонени кутии;
 • Чували и торби;
 • Варели и кофи;
 • Консервни кутии;
 • Стъклени буркани и флакони;
 • Дървени (ПДЧ, МДФ) плоскости;
 • Полиетиленови и хартиени опаковки;
 • Дърво и дървен материал;
 • Стъкла и стъклопакети;
 • Бетонни плочи;
 • Деликатни и чувствителни материали.

Защо да заложите на вакуумна подемна техника от Ка Матик

Нашите подемни системи са съвместими с директивите CE и всички валидни закони в Европейския съюз. Всички наши устройства са маркирани с CE марка, индивидуално тествани са преди доставка и се придружават от декларация за съвместимост, инструкции за работа и обслужване. Предлагайки премиум клас подемна техника, ние, от Ка Матик, винаги се стремим да отговаряме на най-високите стандарти за качество, за да задоволим изискванията, както на бизнеса, така и на най-взискателните клиенти. Заповядайте в нашия магазин в гр. Пловдив и се убедете сами.