Монтажни елементи

Богата гама от монтажни елементи за вакуумни системи, включително: вакуумни енд-ефектори, компенсатори на ъгъл и ниво, адаптери и нипели, профили и връзки.

Пружинни компенсатори (10)

Пружинните компенсатори са компоненти, които изпълняват разнообразни задачи: компенсиране за много големи ходове или разлики във височината на детайлите, като също така осъществяват много мек контакт между вендузата и повърхността на детайла, осигурявайки защита на материала/повърхността.

Държачи за вендузи и пружинни компенсатори (7)

Държачите се използват за монтаж на вакуумните вендузи към захващащата система или ръката на индустриален робот. Налични са различни видове алуминиеви профили, както и квадратни или кръгли тръби.

Ъглови компенсатори (3)

Сферичните и Flexolink връзки позволяват на вендузите да се адаптират сами възможно най-добре към неравни повърхнини.

Система за инструментална екипировка SXT (9)

Система за инструментална екипировка SXT, за проектиране на гъвкаво регулируемо леко оборудване за автомобилната индустрия.

Модулна система за хващачи PXT (5)

Модулна система за хващачи PXT ви дава гъвкавостта, от която се нуждаете за разработване на оптимални захващащи системи за леки роботи. Можете да проектирате решения за широк спектър от процеси по захващане със само няколко стандартизирани компонента. Благодарение на вътрешната вакуумна линия, вашите решения са разработени за максимална гъвкавост и ефективност. Сглобяването и преобразуването са лесни, бързи и изискват само няколко инструмента.

Система държачи за инструменти HT (5)

Гъвкаво регулируема лека система държачи за високо динамични процеси в автомобилната индустрия

Система държачи за профил с Т-канал HP (6)

Разгледайте системите за държачи за профил с Т-слот HP - слотове, подходящи за свързване с богата гама вакуумни компоненти. Това позволява конфигурирането на вакуумен хващач с голяма гъвкавост.

Комплект за управление на вакуум маркуч HMK (10)

Комплект за управление на вакуум маркуч HMK намира широко приложение в различните индустрии. Можете да го използвате с обикновени индустриални роботи в автоматизирани процеси по захващане в секторите: дървообработване, мебелна индустрия, пакетиране, логистика, ламарина, стъкло и др.

Комплект за твърдо/гъвкаво окачване (2)

Пружинно бутало-комбинация от "фиксирани и плаващи лагери" - за компенсиране на допустимите отклонения на височината, без притискане, при окачване на системите за захващане.

Окачване с възможност за затягане FST-C (1)

Окачване за хващачи с голяма площ, за захващане на слоеве детайли с променливи височини.

Профили и връзки (1)

Алуминиеви профили и аксесоари, които формират цялостни модулни системи, с които могат да се конструират произволни рамки за вакуумни системи по заявка

Разгледайте богата гама от монтажни елементи с гъвкава употреба, които поддържат целостта на вакуумните системи. С тяхна помощ можете да свържете голям брой компоненти на Schmalz, както и да конфигурирате различни хващачи.

Каква е функцията на монтажните елементи

Вакуумната система е комплексно решение, състоящо се от различни компоненти и устройства, които работят заедно, за да създадат среда с ниско налягане. За да се запази целостта ѝ и да се осигури правилното ѝ функциониране, е важно наличието на здрави и надеждни монтажни елементи. Тези елементи играят решаваща роля в поддържането и стабилизирането на различните части в състава на цялостната вакуумна система.

Според вида и предназначението си те могат да служат за сглобяване на два отделни вакуумни компонента (напр. два отделни хващача). Също така помагат за по-доброто адаптиране на вендузата към захващащата повърхност, осигуряват защита срещу въртене или компенсират много големи ходове на захващащите механизми и детайли на различни височини. Монтажните елементи биха могли да служат и за свързване на вакуумния механизъм с краен изпълнител – робот.

Какви монтажни елементи ще откриете в сайта на Ка Матик

В раздела ще намерите монтажни елементи с доказано качество на немската компания Schmalz – лидер в производството на вакуумни компоненти. Качеството и стабилността на продуктите за монтаж са от съществено значение за поддържане на целостта на системата и правилното ѝ функциониране. Затова ние си партнираме само с доказани производители на световно ниво. При нас можете да закупите разнообразни помощни средства за монтаж, като:

  • Пружинни компенсатори;
  • Компенсатори на ъгъл;
  • Компенсатори на ниво;
  • Адаптери и нипели;
  • Държачи на вендузи и компенсатори;
  • Профили и връзки.

Основни характеристики на монтажните елементи

Основните типове монтажни елементи, които предлагаме, имат следните специфики:

  • Профили, Напречни греди и Конектори – тези елементи се използват за изграждане на базова структура на вакуумните захващащи системи. За да се намали броя на маркучите, можете да изградите профили като вакуумни дистрибутори с крайни капаци и уплътняващи рамки.
  • Държачи и адаптери – вакуумните вендузи са прикрепени към базовата структура или към траверсата с държачи и адаптери. Налични са различни видове алуминиеви профили или квадратни кръгли тръби.
  • Пружинни компенсатори – пружинни компенсатори се използват за компенсиране различията по детайлите. Те също омекотяват действието на вакуумната вендуза и позволяват захващане на деликатни детайли.
  • Ъглови компенсатори – ъгловите компенсатори осигуряват по-добра адаптация на вакуумната вендуза към детайла, благодарение на дизайна на Flexolink FLK и сферичната става KGL, която може да се завърта във всички посоки.

Защо да се доверите на продуктите на Ка Матик

Монтажните елементи играят жизненоважна роля във вакуумните системи. Те осигуряват опора, стабилност и интегритет на различните устройства в цялостния механизъм. Чрез използването на висококачествени монтажни елементи можете да гарантирате, че вашата вакуумна система ще работи надеждно и безопасно за години напред. Фирмата-производител поддържа на склад висока наличност от крепежни и монтажни компоненти, които ние предлагаме на максимално достъпни цени и гарантираме за бързата им доставка.