Демпфери за асансьори

Демпфери за асансьори с изключителна устойчивост и здравина, за ненадмината сигурност както на пътнически, така и на товарни асансьори.

Нашите ADS демпфери за асансьори са компоненти за сигурност за пътнически и товарни асансьори. Те са тествани успешно от TÜV North и изпълняват изискванията на директива 95/16/EC. Производителят успешно е подложил компонентите на оценка за съответствие съгласно указанията за повдигане. Демпферите са снабдени с предпазен краен изключвател в съответствие с DIN EN 50047. Корпусът им е боядисан в черно за допълнителна защита на повърхността, а буталните пръти са хромирани.

Буфери за претоварване на асансьорите се използват в съответствие с DIN EN 81 за лифтове с ниска скорост – до 1.2 метра в секунда. Weforma произвежда хидравлични демпфери за товарни и пътнически асансьори с високи скорости, а ADS хидравличните демпфери са компоненти, конкретно разработени за безопасност за пътнически и товарни лифтове.

Какви серии демпфери за асансьори ще откриете в раздела

Компонентите, които предлагаме, намират широко приложение както в пътнически и товарни асансьори, така и в лифтове. Демпферите от серия ADS-SR са снабдени със защитен кожух, поради което са устойчиви на високи натоварвания. Продуктите, които ще откриете в раздела, са особени в няколко основи Серии:

  • ADS 26-ST/SR – ASME A17.1 / ASME A17.1-2016
  • ADS 26 / 40 – EN 81-20/50 – 2014
  • ADS 50-ST/SR – ASME A17.1 / ASME A17.1-2016

Какви са предимствата на нашите демпфери за асансьори

Ка Матик предлага изключително здрави и устойчиви демпфери за асансьори, като са налични разнообразни варианти: с контактен щифт (ADS-ST) или със защитен кожух (ADS-SR). Съществуват общо 13 различни модела с ходове от 80 – 425 mm. Буферите са оборудвани със защитен краен изключвател съгласно DIN EN 50047. Тялото е боядисано в черно или поцинковано, за да защити повърхността, а буталния прът е хромиран.