Въздушни възглавници

Богата гама от въздушни възглавници с доказано качество, за разнообразни индустриални приложения и с дълъг експлоатационен живот.

Въздушните възглавници, които Ка Матик предлага, са с доказано качество, гарантирано от немския производител Weforma. Те служат за поглъщане на вибрации за различни компоненти в най-разнообразни индустриални приложения. Използват се самостоятелно за вибро-изолация и за поглъщане на вибрации за компресори за въздух, генератори, преси, климатични системи и др. По този начин те удължават живота на машините и помагат за по-ефективни работни процеси. Те демонстрират много ниски естествени честоти – между 0,5 Hz и 3,5 Hz, в зависимост от типа. Имат повдигаща сила от 0,5 kN до над 440 kN.
Въздушните възглавници могат да покрият много приложения при пневматичните и хидравлични цилиндри. Предлагат се с повдигаща сила от 0,5 kN до 440 kN и диаметри от 60 мм до 950 мм. Възможни са ходове до 455 мм.

Какви видове въздушни възглавници ще откриете в раздела

На сайта ни можете да избирате между разнообразни въздушни възглавници с индивидуални характеристики и приложения:

  • Единично сгънати – имат работно налягане от 1 до 8 bar и работна температура от -40°C до +70°C. Статичното разминаване е макс. 20 мм, способността за наклон – макс. 20°, а възвратната сила от 120 до 300 N;
  • Двойно сгънати въздушни възглавници – характеристиките им са идентични с тези на единично сгънатите;
  • Тройно сгънати въздушни възглавници – разликата при тях се състои в стойността за възвратна сила: от 400 до 500 N
  • Въздушни възглавници с шпилки – при тях възвратната сила достига до 1800 N
  • Rolling lobe – имат работно налягане от 1 до 8 bar и работна температура от -40°C до +70°C. Статичното разминаване е макс. 10 мм, способността за наклон – макс. 10°, а възвратната сила от 350 до 950 N.

Защо да изберете въздушни възглавници от Ка Матик

Въздушните възглавници, предлагани от Ка Матик, са гарантирано качествени компоненти, със стабилен дизайн, предвиден за лесен монтаж. Те се характеризират с дълъг експлоатационен живот и са приложими в различни индустриални сфери. Отправете своето запитване онлайн или се свържете с търговския ни екип на тел: 032 677 772!