Шлаухи

Огромно разнообразие от качествени шлаухи, изработени от полиамид, полиуретан, флуорополимер и полиетилен, с висок клас на устойчивост и надеждност.

Шлаух полиамид (22)

Огромно разнообразие от висококачествен полиамиден шаух в различни конфигурации: линеен, многоцветен, спирален шлаух или прави, нарязани прави ленти шлаух.

Шлаух полиуретан (16)

Шлаух полиуретан с изключителни механични, химични и физични свойства, в разнообразни конфигурации, включително: линеен и спираловиден шлаух, спирален multi-core шлаух, с нецилиндричен профил или шлаух с оплетка.

Шлаух полиетилен (4)

Шлаух полиетилен в различни конфигурации; с разнообразни вариации на полиетилена, които демонстрират различни термични и механични свойства: LLDPE, LDPE и HDPE.

Шлаух флуорополимер (5)

Шлаух флуорополимер с широко приложение в различните индустриални направления. Богата продуктова гама шлаухи, изработени от различни видове флуорополимер: PVDF, PTFE, FEP, PFA.

Аксесоари за шлаухи (9)

Богата гама аксесоари за шлаухи, включително продукти за рязане, съхранение, защита и организация на шлаухи; функционални решения за всички ваши потребности.

Ka Matic предоставя богат асортимент от различни по състав, ниво на твърдост и гъвкавост шлаухи, на италианския бранд-производител Mebra Plastik. Поради високата си температурна- и химическа устойчивост, и отлични характеристики на суровия материал, те намират широко приложение в различните индустриални сектори. Разнообразна е и цветовата гама, в която можете да намерите артикулите. Предлагаме линейни, спирални и многопроводни шлаухи; еднослойни, двуслойни, и трислойни; с растителен и химически произход.

Какви категории шлаухи ще откриете в раздела на Ка Матик

В раздел “Шлаухи” на kamatic.com ще срещнете многообразие от твърди, гъвкави, огнеустойчиви, термоустойчиви, антистатични, както и шлаухи, устойчиви дори на най-агресивните химически агенти. За да функционира правилно и безпроблемно една пневматична система, видът и съставът на свързващите компоненти е фактор с решаващо значение. Изберете най-правилният свързващ елемент, като се съобразите с флуида, който ще минава през него, както и налягането и условията, при които ще работи. Ние, от Ка Матик, целим да Ви улесним максимално, предлагайки подробна информация за характеристиките на всяка отделна категория шлаухи:

  • Полиамид – прилага се в различни по вид индустрии, основно в текстилната индустрия и автомобилостроенето. Има добра устойчивост на вибрации и износване, може да работи безпроблемно във вакуум до 50 бара и температура в диапазона от -40 до +100;
  • Полиуретан – той е по-гъвкав и устойчив на температура от -20 до +70 C; има висока UV устойчивост и може да работи при налягане до 12 бара. Намира широко приложение в хранително-вкусовата промишленост;
  • Флуорополимер – може да бъде твърд или гъвкав, негорим UL94 V0, UV- и удароустойчив, устойчив на стареене и на агресивни химически елементи. Функционира безпроблемно в температурния диапазон от -60°C до +200/260°C. Използва се в сектори, в които агресивните флуиди и високи температури създават среда, изискваща максимална стабилност;
  • Полиетилен – гъвкава и най-бюджетна опция. Характеризира се с перфектна устойчивост към светлина, обкръжаващи агенти, вода, въглеводороди и масла. Използва се в хранително-вкусова промишленост или за изграждане на водни инсталации. Има работна температура от -40 до +95 C и работното налягане във вакуум до 16 бара.

Какви са предимствата на нашите шлаухи

Нашата обширна продуктова гама включва леки и гъвкави, но също така здрави и устойчиви пневматични шлаухи, които са изключително лесни за интеграция в пневматични и хидравлични системи, системи за смазване и др. Устойчиви на хидролиза, корозия, абразия, UV лъчи и разтворители, те намират широко приложение в различните индустрии: автомобилна, хранително-вкусова, фармация, роботика. Продуктите в раздела са изработени от полиамид (PA), полиуретан (PUR), полиетилен (PE) и флуорополимер и са налични в разнообразни цветови варианти. Предлагаме различни варианти на шлауха: линейни, спираловидни, двуслойни, трислойни в различни диаметри и с различни дължини. Специално в сферата на пневматиката нашите шлаухи могат да бъдат интегрирани в системи за контрол, пневматични инструменти, индустриални роботи.

Защо да заложите на качествените шлаухи, предлагани от Ка Матик

Продуктите в раздела ни “Шлаухи” се характеризират с висока гъвкавост и устойчивост на физични, химични и термични фактори. Повечето от предлаганите артикули имат всички качества, отговарящи на норматива DIN 73378/74324. В зависимост от характеристиките и свойствата си, могат да намерят приложение както в индустрията, така и в дейностите на “домашния майстор”. Поддържаме добри количества шлаух на склад, като можете да заявите желаните артикули както онлайн, на сайта ни, така и на място във фирмения ни магазин в гр. Пловдив. Очакваме ви!