Специални демпфери

Специални демпфери, с дълъг експлоатационен живот; с устойчив дизайн и съставни компоненти, разработени така, че да отговарят на изискванията на специфичните индустриални приложения.

Разгледайте нашите висококачествени и устойчиви специални демпфери с широко приложение в стъкларската индустрия, както и в други високоскоростни, повторяеми приложения, изискващи изключителна издръжливост и ефективност. Това са тип демпфери, които се срещат в строго специфични среди. Както дизайнът, така и материалите, от които са изработени отговарят на строго специфични изисквания, за да бъде осигурена ефективността на работните и производствени процеси. Тези компоненти се използват най-вече в издувни машини, в машините за отливане на стъкло, както и в линии за отливане на бутилки.

Какви са спецификите на различните серии специални демпфери

Специалните демпфери, които предлагаме, са разработени за специални приложения. Налични са следните основи серии продукти:

  • Демпфери за P.E.T. машини

Демпферите на Weforma W-PET са създадени за използване в издувни машини. Тази серия осигурява постоянна производителност за до 20 милиона цикъла в одобрени приложения.

  • Стъкларска индустрия

Демпферите за формоващи машини за стъклени бутилки са проектирани да издържат на температура до 120°C, имат специални високо-температурни уплътнения и специално бутало за да осигурят дълъг експлоатационен живот.

  • Палетни системи

Самонастройващи се демпфери със специална конструкция на клапана създаден на базата на Mega-Line конструкцията, който позволява палети с различни маси да бъдат спирани в крайна позиция.

  • i-Mega-Line

Този демпфер може да бъде контролиран от PC или индустриален контролер и деселериращите характеристики да бъдат установявани външно. i-Mega-Line демпфера може да се използва в приложения където маси с голяма разлика трябва да бъдат спирани прецизно. Друго възможно приложение е промяна настройката на демпфери според промените на температурата, като пример, за постигане на константна характеристика.