Ротационни демпфери

Богата гама ротационни демпфери - стандартни и за високи натоварвания, за предоставяне на контролирано продължително демпфериране на ротационни движения.

Нашите ефективни хидравлични ротационни демпфери са незаменимо решение за продукти, за които ротационното движение трябва да бъде плавно и контролирано. Нуждата от такива артикули е голяма както за домашни, така и за индустриални приложения. Дали в капаци на копирни машини, принтери и шкафове, за отваряне и затваряне без вибрации, за комфортно и сигурно захващане – ротационните демпфери са изключително решаващ елемент. Различни отделения, капаци и дръжки допълват високите очаквания към автомобилите. И в битовата техника и електроника, ротационни ключове и капаци, демпферите позволяват прецизно действие, с ниски нива на шум.

Какви серии ротационни демпфери ще откриете в раздела

Ротационните демпфери от серия WRD-H се използват, за да се предостави контролирано демпфериране на ротационните движения на клапи, аспиратори, капаци и др. Те предлагат висок въртящ момент до 700 Nm и са налични в три различни посоки на затихване – по посока на часовниковата стрелка, в посока обратна на часовниковата стрелка и в двете посоки. Ротационните демпфери са регулируеми от серия WRD-H 2515.

  • Ротационни демпфери WRD-H – изработени са от стомана и алуминий, характеризират се с голям въртящ момент – 700 Nm и три различни посоки на затихване: по посока на часовниковата стрелка, в посока обратна на часовниковата стрелка и в двете посоки;
  • Ротационни демпфери WRD-HK – също са направени от алуминий и стомана, имат изходен въртящ момент – до 110 Nm и две посоки на демпфериране: по посока на часовниковата стрелка и в посока обратна на часовниковата стрелка;
  • Стандартна серия WRD – те са най-бюджетният вариант; изработени са от отлятата под налягане пластмаса и алуминий, имат въртящи моменти: до 9 Nm, а по отношение на демпфериране могат да бъдат ляво-въртящи и дясно-въртящи.

За приложения на открито, приложения в хранителната индустрия, фармацевтичната индустрия и полупроводниковата индустрия, WRD-H серията също е налична и в неръждаема стомана. 

Защо да заложите на ротационни демпфери от Ка Матик

Компонентите от раздела намират изключително широко приложени както в домашни, така и в индустриални приложения. Можете да разчитате на тяхната здравина и прецизност, като, в комбинация с минимални усилия за поддръжка, ще си гарантирате дългогодишната им безпроблемна употреба. Внасяме продуктите директно от производител, като това допринася за бързите срокове за доставка.