Фитинги

Богат асортимент от фитинги с резби от M3 до 3/4" и за шлаухи с диаметър от 3 mm до 15 mm, изработени от различни материали за разнообразни индустриални приложения.

Цангови фитинги от месинг (31)

Богата гама качествени и устойчиви цангови фитинги от месинг, за разнообразни индустриални приложения; най-добрите компоненти на пазара за свързване на шлаухи и актуатори.

Цангови фитинги от технополимер (25)

Богата гама качествени и устойчиви цангови фитинги от технополимер, за разнообразни индустриални приложения.

Цангови фитинги за хранителна среда Серия F-NSF (13)

Богато разнообразие от цангови фитинги за хранителна среда Серия F-NSF - могат да се преизползват и са подходящи за високотемпературни приложения.

Цангови фитинги за хранителна среда Серия F-NSF Plus (4)

Голямо разнообразие от цангови фитинги за хранителна среда Серия F-NSF Plus, с подобрен профил и O-пръстенни уплътнения. Могат да се използват многократно.

Цангови фитинги за хранителна среда Серия F-E (13)

Богато разнообразие от цангови фитинги за хранителна среда Серия F-E, подходящи за употреба в хранително-вкусовата промишленост. Изработени от устойчиви компоненти, те могат да се използват многократно.

Цангови фитинги за хранителна среда Серия F-E Plus (13)

Богата гама цангови фитинги за хранителна среда Серия F-E Plus - преизползваеми, с изключителна корозионна устойчивост и подходящи за хранителна среда.

Цангови фитинги от неръждаема стомана Серия XR (14)

Богата гама цангови фитинги от неръждаема стомана Серия XR с голяма издръжливост, които могат да се използват многократно.

Резбови фитинги Серия A (26)

Богата гама резбови фитинги Серия A, изработени от месинг, с изключителна устойчивост и здравина.

Резбови фитинги от неръждаема стомана Серия XA (12)

Богата гама резбови фитинги от неръждаема стомана Серия XA с изключителна издръжливост и здравина, които могат да се използват многократно.

Фитинги с врязващ пръстен Серия B (12)

Богата гама фитинги с врязващ пръстен Серия B с голяма здравина и устойчивост, изработени от месинг.

Фитинги с гайка Серия C (15)

Богата гама фитинги с гайка Серия C, с изключителна здравина и устойчивост.

Фитинги с гайка от неръждаема стомана Серия XC (8)

Голямо разнообразие от фитинги с гайка от неръждаема стомана Серия XC с голяма здравина и издръжливост, които могат да се използват многократно.

Банджо фитинги Серия D (9)

Разнообразни и функционални банджо фитинги Серия D, с изключителна здравина и устойчивост.

В раздела ни ще откриете богат асортимент от пневматични фитинги, включително: цангови фитинги от месинг и технополимер, цангови фитинги за хранителна среда, цангови фитинги от неръждаема стомана, резбови фитинги, фитинги с врязващ пръстен, фитинги с гайка и банджо фитинги.

Функция на пневматичните фитинги

Пневматичните фитинги са компоненти, използвани в пневматичните системи за свързване на секции от тръби, маркучи и шлаухи. Те са жизнено важни компоненти в широк спектър от индустриални приложения и играят ключова роля при преноса на сгъстен въздух, или газове. Има различни видове пневматични фитинги, включително: колена, тройници, муфи, нипели, тетки, фитинги тип елха и удължители. Всеки от тях има уникален дизайн и функция, и може да бъде изработен от различни по вид материали като: месинг, стомана, мед, тефлон, или технополимер, в зависимост от изискванията на конкретното приложение.

Как да изберете подходящ пневматичен фитинг

Фактори като работно налягане, температурен диапазон на работна среда, вътрешен и външен диаметър на шлауха и тип материал са водещи при избора на точния свързващ елемент за вашата система. Продуктите от неръждаема стомана и месинг се използват най-често в химическата, фармацевтичната и медицинската индустрия. За агресивни среди би бил подходящ и фитинг от полимер, който не реагира в контакт със специфични вещества и химикали. Химически никелираните фитинги, от своя страна, могат да намерят приложение в хранително-вкусовата промишленост поради високата им температурна устойчивост.

Какви видове пневматични фитинги ще откриете в сайта на Ка Матик

Ка Матик предлага богата гама от свързващи компоненти с резби от M3 до 3/4″ и за шлаухи с диаметър от 3 mm до 15 mm на италианския производител Metal Work. При нас ще откриете push-in фитинги, които могат да бъдат използвани многократно, без това да повлияе на пневматичното и механично уплътнение. Те се монтират лесно и също толкова лесно да бъдат освободени от шлауха благодарение на патентования канал за отвертка на освобождаващата втулка. Освен това ние предлагаме стандартни фитинги с резба от месинг, с врязващ пръстен, със затягаща гайка и фитинги от холендров тип. Благодарение на своята устойчивост, надеждност и дълъг експлоатационен срок, те намират приложение в широк спектър от индустрии. Какви видове фитинги ще откриете в раздела:

  • Цангов тип – месинг;
  • Цангов тип – технополимер;
  • Цангов тип – Серия: F-NSF, F-NSF Plus, F-E и F-E Plus – за хранителна среда;
  • От неръждаема стомана- Серия XR;
  • Стандартни резбови – Серия А;
  • Резбови, от неръждаема стомана – Серия XA;
  • С врязващ пръстен – Серия B;
  • Със затягаща гайка – Серия C;
  • С гайка от неръждаема стомана – Серия XC;
  • Банджо фитинги – Серия D.

Защо да изберете свързващи пневматични компоненти от Ка Матик

Ние разбираме от какво значение са качеството и надеждността, когато става въпрос за безпроблемното функциониране на вашата пневматична система. Ето защо предлагаме богато разнообразие от висококачествени пневматични фитинги, които са проектирани да отговорят на нуждите на широк спектър от индустриални приложения. Когато избирате свързващи компоненти от нашия магазин, вие получавате продукт с гаранция за качество и висока ефективност с марката Metal Work. Заповядайте в нашия магазин в гр. Пловдив и се възползвайте от експертизата и помощта на квалифицирания ни търговски екип, за да направите своето най-добро и информирано решение за покупка.