Вакуумни лапи

Богата гама вакуумни лапи за разнообразни индустриални приложения и за обработване на дърво, метал, пластмаса, стъкло, и модернизация на CNC обработващи центрове.

Вакуумни лапи за обработка на дърво (36)

Огромно разнообразие от вакуумни лапи за обработка на дърво, за вакуумни системи с 1- и 2 вакуумни кръга; за гладки маси, растерни маси, nesting маси; за ръчна обработка на детайли от дърво, както и за модернизация на CNC обработващи центрове.

Вакуумни лапи за обработка на стъкло (3)

Висококачествени и високоефективни вакуумни лапи за обработка на стъкло, които гарантират по-прецизни и добри резултати при машинна обработка на стъкло.

Затягащо оборудване за обработка на метал и пластмаса (6)

Качествени и надеждни вакуумни лапи за обработка на метал и пластмаса, разработени специално за CNC машинно обработване на метални и пластмасови детайли.

Вакуумни лапи за обработка на 3D повърхности с произволна форма (2)

Качествени и устойчиви вакуумни лапи за обработка на 3D повърхности с произволна форма, разработени за максимално прецизно захващане на детайли с неравни, заоблени и извити повърхности.

Вакуумни генератори за CNC (3)

Вакуумни генератори с висока ефективност, разработени за прецизна и надеждна работа, дори в тежки и взискателни работни условия.

Ка Матик предлага богат набор от вакуумни лапи, електрически вакуумни помпи, както и резервни части за вакуумни системи за закрепване, произведени от немския вакуумен експерт Schmalz. За удовлетворяване на нарастващата потребност от по-добра продуктивност, прецизност и по-икономична работа на CNC машините, резервните компоненти могат да се интегрират както в системите на бранда, така и на други производители. Тези механизми намират широко приложение в различни индустриални направления, включително: CNC обработващите центрове за обработка на метал, стъкло и пластмаса, както и в дървообработването и производството на мебели. Те позволяват максимална гъвкавост и прецизност, осигурявайки сигурно и безопасно закрепване.

Какви видове вакуумни лапи ще откриете в Ка Матик

Като единствен официален представител на вакуумния експерт за България, Ка Матик предлага богата гама от хващачи, лапи и стяги. В раздела ни ще откриете огромно многообразие от захващащи компоненти, стяги, уплътнения и резервни части. Предлагаме и ново поколение вакуумни лапи:

 • За обработка на дърво:
  – за вакуумни системи с един кръг;
  – за вакуумни системи с два кръга;
  – за конзолни маси на Biesse;
  – за конзолни маси на SCM/Morbidelli;
  – за гладка маса;
  – за нестинг маса;
  – за растерна маса;
  – за модернизация на CNC обработващи центрове;
  – за ръчна обработка;
  – за тесни детайли.
 • За обработка на стъкло:
  – за гладка маса за обработка на стъкло;
  – за бърза смяна на машини Bystronic.
 • За обработка на метал и пластмаса:
  – вакуумни лапи за метал и пластмаса;
  – модулна система за захващане MPL-ISST-SFM.
 • За обработка на 3D повърхности с произволна форма:
  – вакуумни лапи за ръчна работа;
  – затягащо оборудване за автоматизирана работа.
 • Вакуумни генератори:
  – вакуумни генератори за CNC обработващи центрове;
  – сепаратори за течности.

Механизмите за системи с два вакуумни кръга VC-K2 са интелигентно решение за CNC машинни центрове с конзолна маса с два вакуумни кръга. Фиксирането им на конзолата се осъществява посредством вакуум, за да бъде избегнато разместване при поставяне или премахване на детайл.

За цехове, работилници и други видове производствени помещения предлагаме неизменната помощ на механизми за захват за ръчна работа. Те осигуряват стабилно и надеждно захващане във всяка ситуация, в която обектът трябва да се захване за ръчна обработка. Захващащата система може да бъде закрепена лесно и безпроблемно, на почти всяка гладка повърхност, механично или с вакуум.

Защо да изберете лапи от Ка Матик

Всички лапи, произведени от Schmalz и предлагани от Ka Matic, са разработени по начин, който да гарантира по-прецизна работа, максимална гъвкавост и по-висока производителност за гладко протичане на работния процес. Те осигуряват оптимална сила на задържане и безопасно закрепване дори на малки детайли, както и на такива с нестандартна форма. Позволяват намаляване на времето за подготовка и пренастройка, като подпомагат по-комплексната обработка дори на детайли със специфична форма. Запознайте се с пълния ни асортимент от вакуумни лапи онлайн, на сайта ни или заповядайте във физическия ни магазин в гр. Пловдив! Изберете качествени компоненти за индустриална автоматизация от Ка Матик!