Ка Матик е компания, основана през 2008 г. с дългогодишен опит и доказана експертиза в сферата на компонентите за индустриална автоматизация. Ние предлагаме богата гама продукти, които намират широко приложение в различните индустрии.

Обширната ни гама включва: пневматични компоненти, вакуумна техника за автоматизация, вакуумна подемна техника, вакуумни лапи, алуминиеви профили, шлаухи, магнетвентили, хидравлични демпфери, компоненти за виброизолация, аксесоари.

KA Matic - Компоненти за автоматизация

Индустрии

Многообразието от компоненти, които предлагаме, намират широко приложение в автоматизираните производства на различните индустрии. Те осигуряват както по-голяма производителност, така и по-голяма ергономичност, надеждност и ефективност на работните процеси в производствените среди. По-важните индустрии, в които нашите компоненти намират приложение са:

Автомобилна

Металообработваща

Хранително-вкусова

Строителна

Дървообработваща

Козметична

Опаковъчна

Електроника

Медицина и фармация

Складова дейност

Логистика и транспорт

Партньори

Ка Матик е дългогодишен партньор и изключителен представител за България на най-добрите европейски производители на пневматични компоненти и вакуумна техника: Metal Work и Schmalz. Работим съвместно и успешно с някои от най-добрите брандове, чиито продукти са доказали многобройните си качества на международния пазар. В продуктовия ни каталог ще откриете компоненти на следните реномирани производители:

Metal Work S.p.A.

Пневматични компоненти

J.Schmalz GmbH

Вакуумна техника, вакуумни захващащи системи, вакуумна подемна техника

Weforma Dämpfungstechnik GmbH

Хидравлични демпфери, амортисьори, еластомерни буфери, газови пружини, компоненти за виброизолация

Mebra Plastik

Mebra Plastik Italia S.p.A.

Шлаухи и спирали за пневматика и хидравлика

ACL

ACL S.r.l.

Магнетвентили

Конкурентни предимства

Можем да изтъкнем много причини, поради които да ни се доверите, но най-важните от тях са: високо качество и надеждност на предлаганите компоненти, експертно консултиране, професионалното обслужване и кратките срокове за доставка. Фактът, че внасяме цялата си продуктова гама директно от производител, улеснява процесите на логистика и доставка. Резултатът – прецизно спазване на посочените срокове и коректно изпълнени клиентски заявки.

Доказана експертиза

Нашата компания дистрибутира компоненти с експлоатационни качества и надеждност без аналог на пазара. Артикулите, които предлагаме, се произвеждат главно в Германия и Италия от производители с опит и експертиза, изграждани десетилетия наред. Затова ние гарантираме, че при нас получавате пневматична и вакуумна техника в премиум сегмента – с доказано дълъг експлоатационен срок, висока устойчивост, надеждност и гъвкаво приложение в различните индустриални сектори.

Прецизен избор на качествени материали

Всички компоненти, които предлагаме, са изработени от висок клас материали и са съобразени със световните стандарти за качество и безопасност. Разполагаме със специално разработени продуктови серии, предвидени за работа в специфични работни условия: взискателни среди с големи натоварвания, силно замърсени среди, взривозащитени среди или стерилни среди със завишени изисквания по отношение на хигиена. Освен това много от производителите предлагат опцията за персонализация и адаптация на някои от продуктите си спрямо нуждите на клиентското приложение. Специалните артикули са налични по предварителна заявка.

Гъвкаво приложение

Предлагаме висококачествени продукти, изработени от материали, съвместими с храни и напитки, проектирани и създадени конкретно за хранително-вкусовата промишленост. Широкият спектър от продукти със специфични характеристики (взривозащитени, за високи натоварвания, за хигиенни помещения, за високотемпературни приложения и др.) позволява тяхната имплементация в различни по вид индустрии.
Що се отнася до вакуумната подемна техника, тя отговаря на всички стандарти за качество и безопасност, като осигурява оптимална ергономичност за служителите, заети в различните индустриални сектори. С различните подемни устройства операторите могат да боравят с детайли с тегло до няколко тона бързо, надеждно и ергономично, и най-вече – без рискове за здравето им.

Съобразени с търсенето наличности и бързи доставки

Освен че разполагаме с богато разнообразие на компоненти за автоматизация на място, във фирмения ни магазин, ние поддържаме високи складови наличности и се стремим да доставяме заявените от клиентите продукти във възможно най-кратки срокове. При нас получавате безупречно обслужване, пълно съдействие и персонално отношение както на предпродажбено ниво: консултация и компетентни насоки, така и по отношение на следпродажбени услуги: съдействие при монтаж и мониторинг.

Познания и компетентност

Един от най-ценните асети на Ка Матик е нашият сплотен екип. При нас винаги ще получите качествено и коректно обслужване, компетентни съвети и насоки, както и пълно съдействие при цялостната реализация на вашите проекти. Нашият квалифициран екип от инженери с дългогодишен опит в сферата е винаги на ваше разположение, за да ви предостави възможно най-пълноценна услуга.

Комбинацията от прецизност, компетентност, персонално отношение и висококачествени продукти са нашата формула за вашите успешно реализирани проекти!