Неръждаеми цилиндри

Неръждаеми цилиндри по стандарти ISO 15552, ISO 6432 и серия RNDC; различни видове пневматични неръждаеми цилиндри: едно-двойнодействащи или с двустранен прът, с различни по вид уплътнения.

Неръждаеми цилиндри по стандарти ISO 15552, ISO 6432 и серия RNDC са налични в раздела и можете да ги заявите на място или с едно телефонно обаждане. Предлагат се със- или без магнит, едно-двойнодействащи или с двустранен прът. Могат да имат уплътнения от полиуретан или FKM/FPM – уплътнение за високотемпературни приложения. Налични са и допълнителни фиксиращи аксесоари.

Какви са предимствата на неръждаемите цилиндри

Има много на брой отрасли, към които принадлежи и индустриалната автоматизация, където корозионната устойчивост и устойчивостта на химикали е от първостепенно значение. В по-суровите индустриални сфери като: нефтената-, газовата и химическата промишленост, високите нива на устойчивост са от решаващо значение. Именно в тези приложения неръждаемите модели са изключително популярни и предпочитани.

Какви видове ще откриете в раздела

Продуктите в раздела са дело на италианския производител Metal Work – бранд с дългогодишна история в сферата на  пневматиката. На сайта ни можете да откриете следните основни разновидности неръждаеми пневматични компоненти:

  • мини-цилиндри ISO 6432;
  • кръгли цилиндри серия RNDC;
  • цилиндри ISO 15552.

Защо да се доверите на пневматичните продукти на Ка Матик

Продуктите от серията са изключително устойчиви и имат стабилни компоненти с функции, които ги защитават в условията на  по-взискателни и агресивни работни среди. За да бъдете спокойни, че вашите пневматични системи ще работят безпрепятствено и дългосрочно, изберете компоненти с неръждаемо покритие от Ка Матик. Очакваме ви на тел: 032 677 772 или на място, в магазина ни в гр. Пловдив.