Хващачи за V-Lock

Хващачи за V-Lock система, налични в различни варианти; характеризират се с изключителна здравина и устойчивост.

Всички хващачи за V-Lock системи са изработени от здрава и устойчива анодизирана алуминиева сплав, която за някои от сериите може да има допълнителна обработка за заздравяване на повърхността. По този начин се постига изключително надеждно и стабилно захващане на компонентите.

Какви серии хващачи за V-Lock система има в раздела

На сайта на Ка Матик ще откриете огромно разнообразие от хващачи, проектирани за лесна интеграция във V-Lock система, включително такива с две или три паралелни челюсти, както и ъглови хващачи. Основните серии хващачи в категорията са следните:

  • С две паралелни челюсти – Серия P1K – двойнодействащи хващачи с паралелни челюсти и вътрешно и външно захващане. Всички компоненти от серията имат магнити и сензорни канали.
  • С две паралелни челюсти – Серия P2K – те са двойнодействащи, с вътрешно- или външно захващане и изключително висока стабилност. Имат специално покритие, което предотвратява износването и подпомага движението на челюстите. Всички модели са оборудвани с магнит и сензорни канали.
  • С две паралелни челюсти – Серия P3K – изключително стабилни и устойчиви двойнодействащи хващачи, с вътрешно или външно захващане. Всички размери са във версии със стандартен ход, докато само някои са с намален ход. Налична е версия, проектирана за почистване на индуктивни сензори. Различни опции за монтаж са налични.
  • С дълъг ход с две паралелни челюсти – Серия P4K – серията е разработена специално за захващане на по-обемисти детайли. Те са снабдени със сензорни канали и магнит. Плоча с V-Lock свързване може да се монтира на страните на хващачите.
  • С две паралелни челюсти – Серия GPLK* – характеризират се с дълъг ход, което ги прави идеални за захващане на части с различни размери. Челюстите са изработени от стомана с голяма якост, което ги прави устойчиви на много високи натоварвания. Позицията на края на хода е регулируема, благодарение на специални винтове, разположени от едната страна. Всички хващачи от серията се доставят с магнитни и индуктивни сензори, разположени отстрани на тялото.
  • Ъглови, с две челюсти – Серия P7K – изключително здрави и стабилни компоненти, с тяло от алуминиева сплав и челюсти от закалена стомана. Всички хващачи от серията са снабдени с магнит и сензорни канали, като плоча с V-Lock свързване също може да се монтира на страните на хващача.
  • Ъглови хващачи 180° с две челюсти – Серия P9K – те са с регулируем ъгъл и високи сили на захващане. Доставят се с магнит и сензорни канали, като плоча за V-Lock може да се монтира на страните на хващача.
  • Ъглови, с три паралелни челюсти – Серия P12K* – двойнодействащи хващачи с вътрешно- или външно захващане. Системата за водене на челюстта и прецизността на куплирането придават изключителна стабилност на хващача. Всички размери от серията са налични във версия със стандартен ход и сила на захващане, докато само някои от размерите са с намален ход, но по-висок затягащ момент.

Какви са особеностите на хващачите за V-Lock система

Всички те имат V-Lock профил и канали за лесно и безпроблемно имплементиране във V-Lock системата. Изградени са от компоненти с изключителна здравина и изразена стабилност в разнообразни работни условия, което ги прави силно устойчиви и удължава срока има на експлоатация.