Ротационни актуатори

Ротационни актуатори за V-Lock система, налични в различни версии, с висока степен на ефективност и дълъг експлоатационен срок.

Ротационните актуатори за V-Lock са изключително компактни и се характеризират с висока ефективност, лесна употреба и дълъг експлоатационен живот. Предлагат се в различни версии и са снабдени с отвори на фланеца за шлаухи и захранващи кабели.
Те също са характерни с типичните V-Lock канали тип лястовича опашка за лесно свързване към други елементи от системата.

Какви видове ротационни актуатори за V-Lock ще откриете в раздела

Цилиндрите, които принадлежат към серията V-Lock ротационни задвижвания, са снабдени с типичните а V-Lock лястовича опашка и канали, които обикновено са разположени на диска на цилиндъра или в долната част на тялото. Компонентите, които ще откриете в раздела, са следните:

  • Ротационни цилиндри – серия R3K – това са цилиндри с две зъбни рейки и с регулируем ъгъл на завъртане от 0° до 180°. Налични са в две версии: с механичен стоп или с хидравличен демпфер. Характеризират се с изключително здрави и надеждни компоненти, устойчиви на натоварвания в различни, дори по-взискателни среди;
  • Ротационни цилиндри – серия R3K с външни демпфери – имат две зъбни рейки и намалени надлъжни размери, тъй като са без регулиращи винтове. Версиите, в които са налични, са две: със завъртане на 90° и на 180°.
  • Ротационни цилиндри – серия DAPK – те имат патентован механизъм за регулирана не хлабината на зъбната рейка и зъбното колело, и са налични в най-разнообразни версии. Ъгълът им на завъртане може да се регулира между 0° и 180°. Произвеждат се в магнитна версия – подходяща за магнитни сензори или версия, подходяща за индуктивни сензори. Версии с две, три или четири позиции също са налични.

Кои са основните характеристики на ротационните актуатори за V-Lock

Характерно за тях е, че са снабдени с типичната V-Lock лястовича опашка, предвидени за лесна и удобна интеграция в системата. Освен това по тялото си имат канали за прибиране на магнитните сензори. Имат и отвор на фланеца за шлаухи и захранващи кабели. Изработени са от изключително здрави и стабилни компоненти, което увеличава срокът им на експлоатация и тяхната издръжливост в различни работни условия.