Резервни уплътнения за вакуумни лапи

Разнообразие от резервни уплътнения за вакуумни лапи в различни размери, за  вакуумни системи с различни машинни маси. Горните и долни уплътнения могат да се заменят бързо и лесно.

В раздела ще откриете подходящите резервни уплътнения за всички типове и размери вакуумни лапи. Уплътненията за вакуумни лапи служат за възстановяване на вакуумните лапи след износване. Всяко уплътнение е направено от висококачествена гума и е специално разработено за изискванията на дървообработването. Висококачествените резервни горни и долни уплътнения за вакуумни лапи са изработени така, че да позволяват лесна замяна.

Какви горни резервни уплътнения предлагаме

Резервните горни уплътнения са подходящи за всички видове вакуумни лапи на Schmalz. Оригиналните компоненти пасват на блокове от различни серии, което ви дава увереността и спокойствието, че лесно можете да направите нужната подмяна при възникнала необходимост. С тях замяната се осъществява на място, бързо, лесно и рентабилно.

Какви долни резервни уплътнения ще откриете в раздела

В Ка Матик предлагаме и резервни долни уплътнения, които пасват на различни вакуумни лапи на Schmalz. Оригиналните резервни части са налични в различни размери, което позволява гъвкава и лесна замяна. Можете да ги смените на място, лесно и безпроблемно.

Защо да изберете резервни уплътнения от Ка Матик

Като единствен оторизиран дилър на вакуумния експерт Schmalz за България, ние се стремим да отговаряме на най-високите клиентски изисквания. При нас получавате качествени и стабилни вакуумни компоненти и резервни части на добри цени, за да подсигурите безпроблемните си работни процеси.