Вакуумни лапи за гладка маса

Качествени и надеждни вакуумни лапи за гладка маса, за по-бързи времена на настройка на CNC обработващи центрове с гладка маса.

Вакуумни лапи за гладка маса позволяват бързо закрепване без маркучи за максимална гъвкавост и са перфектно решение за CNC обработващи центрове за гладка маса. Чрез драстичното намаляване на времената за настройка те се превръщат и в изключително рентабилно решение. Максималната прецизност и повторяемост по време на обработка ги правят подходящи за единични продукти и малки серии.

С какво се отличават нашите вакуумни лапи за гладка маса

Компонентите в раздела позволяват прецизно захващане без повреди с най-висока сила на задържане. Разработени конкретно за CNC обработващи центрове с гладка маса, те са перфектното попълнение към вашите индустриални приложения. Тъй като позволяват по-кратки времена за настройка, те значително увеличават ефективността на работните ви процеси. Кои са другите по-важни особености на компонентите от раздела:

  • Предназначени за система с два вакуумни кръга;
  • С две връзки за маркуч;
  • Предварителна фиксиране с помощта на вакуум.

Защо да изберете вакуумни лапи от Ка Матик

Компонентите за вакуумно затягане, произведени от Schmalz, ще са ваш верен партньор в процесите на машинна обработка на работни детайли. Тук ще откриете качествени компоненти и резервни части за вашите CNC машинни центрове, без аналог. Гарантираме за бързите срокове на доставка и перфектните експлоатационни качества на поръчаните артикули.