Вакуумни лапи за конзолни системи на Biesse

Вакуумни лапи за конзолни системи на Biesse с изключително качество и здравина, включително: вакуумни блокове, механични стяги и адаптерни плочи.

Всички компоненти в раздела Вакуумни лапи за конзолни системи на Biesse са създадени за работа в обработващите центрове на Biesse. Новото поколение вакуумни лапи за CNC центрове на Biesse предлага изключителна гъвкавост поради възможността вакуумните блокове да се позиционират и премахват бързо от гнездата за монтаж. Biesse е регистрирана търговска марка на Biesse Group.

Предимства на вакуумни лапи за конзолни системи на Biesse

Тук ще откриете вакуумна система за закрепване на Schmalz за конзолна маса Biesse система с един вакуумен кръг, която е напълно съвместима с вакуумните блокове на OEM, което позволява смесена работа. Вакуумните лапи могат да бъдат интегрирани във всякаква позиция на стъпка от 15°, на стандартни стойки. Стягащите ремъци на пръстена на вакуумния блок и магнитите осигуряват фиксирането вътре в стойката на вакуумния блок. Интегрираният сензорен клапан позволява на вакуумните блокове, които в момента не се използват, да останат на конзолната масата. Имаме налично затягащо оборудване за следните Biesse конзолни системи:

  • ATS
  • EPS
  • CTS

Защо да изберете вакуумни лапи за конзолни системи на Biesse от Ка Матик

Като дългогодишен партньор на вакуумния експерт Schmalz, ние не правим компромис с устойчивостта и качеството на предлаганите артикули. При нас ще откриете богата гама надеждни компоненти за закрепване за обработващите центрове на Biesse, на конкурентни цени и с доказани експлоатационни качества. При нас можете да се възползвате от богата гама резервни горни и долни уплътнения за вакуумни лапи. Така можете да бъдете спокойни, че работния ви процес няма да се осуети при евентуална повреда или износване на някой от компонентите.