Вакуумни лапи за модернизация на CNC обработващи центрове

Висококачествени вакуумни лапи за модернизация на CNC обработващи центрове - позволяват гъвкаво и лесно преоборудване на всеки CNC обработващ център.

Нашите вакуумни лапи за модернизация на CNC обработващи центрове, както и цялостната система за вакуумно затягане Innospann, позволява всеки CNC обработващ център да бъде преоборудван независимо от производителя и типа. Модернизацията улеснява бързото и гъвкаво преоборудване след чести смени на продукта – за ефективни производствени процеси, започващи от производство на един компонент. По този начин получавате по-бюджетна алтернатива на инвестицията в нова машина.

Какво е характерно за Innospann стоманена плоча

Innospann стоманената плоча е подходяща за гъвкава модернизация на всякакви машини с гладка, растерна и конзолна маса. Плочата е изрязана според размера на съществуващата маса. Може да се инсталира на всички видове обичайни машини (плоски-, растерни- и конзолни маси). Двете различни разстояния между клапана позволяват свободно позициониране на моно-бази и четвърт-бази. Лазерни мрежи за допълнителна ориентация подпомагат за позиционирането на вакуумните вендузи. Гъвкавата употреба и кратките времена за настройка са гарантирани благодарение на магнитните уплътнения за откритите вакуумни отвори.

Предимствата на Innospann оборудването за вакуумно затягане ISCUP/ISMB/ISQB

Innospann лапите за растерна маса могат да се монтират изключително бързо. Те позволяват различни височини, което подпомага комплексната обработка на ръбовете на детайла. Поставката за вендузата Mono-Base ISMB и Quad-Base ISQB се поставя на стоманената плоча ISST, или на Innospann адаптерната плоча. Алтернативно стойките ISQB и ISMB са достъпни за директна адаптация към плоски или растерни маси. Вакуумните вендузи ISCUP са свързани с основата и могат непрекъснато да се въртят върху основата; те се предлагат в три размера, за да осигурят максимална гъвкавост. Общата височина варира в зависимост от височината на вендузата и опционалните раздалечаващи пръстени.

Какви аксесоари и резервни части ще откриете в раздела

В магазина на Ка Матик ще откриете подходящи аксесоари и резервни части за Innospann системите на Schmalz. Възможно е модулно разширение и допълнителна адаптация на системата към геометрията на работните детайли и работната височина. В повечето случаи повреда или износване на част от вакуумната вендуза не изисква цялостната ѝ подмяна. Често е напълно достатъчно да се подмени само един компонент от системата, за да продължи да функционира, което я прави изключително рентабилна.