Вакуумни лапи за системи с един вакуумен кръг

Богато разнообразие от вакуумни лапи за системи с един вакуумен кръг: вакуумни блокове, алуминиеви лапи, механични стяги и Innospann адаптерни плочи.

Конзолните вакуумни лапи, които предлагаме, могат да бъдат прецизно позиционирани, независимо от това дали използвате система с един, или два вакуумни кръга. Освен това, при промяна на поръчка, те могат да бъдат бързо и лесно подменени. Нашите вакуумни лапи за системи с един вакуумен кръг са идеални за приложения в дървообработването. Те позволяват огромна гъвкавост заради възможността да бъдат бързо и лесно позиционирани или премахвани от масата. Затягането се осъществява без каквито и да е повреди по детайла, с най-висока прецизност и сила на задържане.

Какво представляват вакуумните лапи за системи с един вакуумен кръг

Тези компоненти се състоят от горно уплътнение за фиксиране на детайла и здраво основно тяло, изработено от технополимер. Снабдени са с направляваща лента за позициониране и механично предварително фиксиране върху конзолата, както и с долно уплътнение за фиксиране на вендузата върху конзолата. Имат допълнителен сензорен клапан за задържане на ненужните вендузи на масата.

Какви вакуумни лапи за вакуумни системи с един кръг ще откриете при нас

На сайта ни ще откриете система за вакуумно затягане без маркуч за CNC обработващи центрове с конзолна маса с еднокръгова система. Вакуумните лапи са предварително закрепени към конзолите с помощта на направляващи ленти и осигурени срещу движение по време на настройка. Вакуумът захваща лапите към конзолата и детайла към вакуумните лапи. Допълнителният сензорен клапан позволява ненужните вендузи да се задържат на масата на машината. Налични са следните разновидности:

  • Вакуумни блокове;
  • Алуминиеви лапи;
  • Механични стяги;
  • Innospann адаптерни плочи.

Вакуумните лапи за системи с един вакуумен кръг са снабдени с оптимизирани уплътнения и фрикционни подложки, което осигурява оптимални задържащи сили при приложения в дървообработването. Широката гама от продукти предлага максимална гъвкавост и позволява кратки времена за настройка. Уплътненията могат да се сменят бързо, лесно и икономично, без инструменти.