Пневматични цилиндри ISO 15552

Богата гама цилиндри, изработени по стандарт ISO 15552, в различни конфигурации и с диаметри от 32 mm до 200 mm; с NBR, PU или FKM/FPM уплътнения, изпълнени от различен материал и покритие.

Пневматични цилиндри ISO 15552 са изработени съгласно съответния стандарт в различни конфигурации, с диаметри от 32 мм до 200 мм. Всички варианти са с изработени от NBR, полиуретанови или FKM/FPM уплътнения, изпълнени от различен материал и покритие в зависимост от приложението.

Какво е характерно за пневматичните цилиндри по ISO 15552

Те са изключително стабилни на натоварвания и корпусът им е изработен от материали, които издържат на предизвикателствата на натоварените работни условия. Съответно можете свободно да ги използвате в по-взискателни среди, където спецификата на дейността изисква повишена стабилност. Цилиндрите, изработени по ISO 15552, са налични в различни версии и с широка гама от аксесоари:

  • конфигурация със- или без магнит;
  • еднодействащ, двойнодействащ или проходен прът;
  • голям избор от уплътнения: NBR, POLYURETHANE и FKM/FPM (за високотемпературни приложения), както и уплътнения за ниски температури;
  • скрапери за бутален прът, за употреба във взискатели среди също са налични;
  • специални версии по заявка;
  • закрепващи аксесоари, направляващи модули и механично заключване на пръта.

Цилиндрите по ISO 15552 са налични в три версии: серия STD, type A, серия 3, които се различават по отношение на формата на тялото, и следователно типа сензори и аксесоари, които могат да бъдат монтирани.

Защо да заложите на цилиндри по ISO 15552 от Ka Matic

Цилиндрите на Ka Matic по стандарт ISO 15552 са произведени от италианската компания Metal Work. Избирайки качествените компоненти от раздела, вие получавате дълъг експлоатационен живот за вашите пневматични механизми, по-ефективни работни процеси и подобрена производителност. За повече информация, ви очакваме на тел: 032 677 772.