Затягащо оборудване за тесни детайли

Затягащо оборудване за тесни детайли - за ефективно и надеждно захващане на тесни, извити детайли или детайли с необичайна форма. С нашите механични стяги и адаптерни плочи детайлите се затягат механично здраво на позиция, за по-лесна и прецизна обработка.

С нашето затягащо оборудване за тесни детайли много тесни и извити детайли могат да бъдат захванати лесно и надеждно. При механичните стяги и адаптерни плочи на Schmalz тесните смукателни повърхности позволяват прецизното позициониране на вакуумните лапи по контурите на детайла, задържайки го стабилно на място. Детайлът се затяга механично здраво на позиция с помощта на стягата. Технологията за вакуумно затягане може да се използва в различни вакуумни системи за различни типове маси

Какво е характерно за затягащо оборудване за тесни детайли за Schmalz конзолни системи

При вакуумните системи за затягане за CNC машинни центрове с конзолна маса с два вакуумни кръга адаптерните плочи се поставят директно над генераторът на вакуум на конзолата. Могат да бъдат гъвкаво оборудвани с допълнителна моно-база и вендузи. Особено подходящи са за тесни и извити работни детайли с малка захващаща повърхност и деликатни форми. Модулната концепция със свързващи дистанционни пръстени позволяват различни работни височини. Прецизно затягане без повреди с максимална сила на задържане.

Адаптерни плочи за тесни детайли за други системи

Това са адаптерни плочи, предназначени за употреба на конзолни системи направени от други производители, за монтаж на до четири единични лапи. Адаптерната плоча е разработена специално за много тънки и извити, или компоненти със сложна геометрия, за да могат също толкова стабилно и ефективно да бъдат захванати в CNC – обработващите центрове. Innospann адаптерната плоча е допълва продуктовата гама на Schmalz отлично, но позволява на оператора да захване дори много тънки детайли, както и такива с необичайна форма. Спрямо съответните изисквания, те могат да бъдат използвани за съвместни работни операции, заедно с традиционните вакуумни лапи.

Защо да изберете затягащо оборудване за тесни детайли от Ка Матик

Нашите вакуумни лапи са разработени по иновативна технология за максимална ефективност от експерта по вакуумна техника Schmalz. Експертизата на немския производител е световно призната и затова ние гарантираме за качеството и дългия експлоатационен живот на предлаганите от нас компоненти.