Вакуумна Техника

Конфигурирайте сами своя PXT хващач сега с PXT конфигуратор от Schmalz

PXT конфигуратор от Schmalz

Schmalz представи своя нов PXT конфигуратор: от началото на май, потребителите могат директно да проектират хващач, подходящ за тяхното приложение, базиран на PXT модулна система за захващане – по всяко време. Вакуумният експерт разширява дигиталните си услуги със своя нов онлайн инструмент.

Сглобяването на хващач изисква добри програмни познания и познаване на хващача. Schmalz комбинира и двете, и програмира нов конфигуратор за своята модулна система за захващане PXT. Това включва четири различни технологии на свързване, разнородни видове свързващи елементи и фланци, както и две различни тръби, които са с различна дължина. Гъвкавата система позволява индивидуални решения за захващане и опростява автоматизацията на различните процеси по захващане с леки роботи.

PXT конфигураторът значително опростява пътеката към индивидуалния хващач както за потребителите от сектора на машиностроенето и инженеринга, така и за тези от сектор продажби на вакуумния експерт. С помощта само на web-базирано приложение потребителят достъпно и бързо комбинира функционираща система от базови компоненти. Няма нужда от времеемката работа по проектиране. След няколко клика човек вижда цифрова версия на желания хващач и може да интегрира неговите CAD данни директно в планирането на своя проект за система.

PXT конфигураторът позволява записване или споделяне на проекти и в допълнение към CAD данните предоставя подробно описание на хващача, както и преглед на цените. След това окончателната оферта се изготвя лично от търговския отдел на Schmalz.

Това не е първият път, в който вакуумният експерт позволява на потребителите да вземат мишката в ръцете си и сами да проектират желания продукт. Следвайки опцията за създаване на лек хващач SLG онлайн, PXT конфигураторът разширява обхвата на дигиталните си услуги. Schmalz обещава, че ще има още от тях.